OM OSS

1168 72 cykel

Balders Hages historia

Butikens historia börjar 1973 då Kerstin och Carl-Johan Björkman öppnar diversehandeln Balders Hage i ett gammalt rivningshus i Alingsås. 1980 flyttar butiken till den nuvarande lokalen, ett hus med anor från 1700-talet som från början var bostad. 2002 utökas butiksytan ytterligare då de gamla stallarna inne på gården byggs om i gammaldags stil och blir butik.

I butiken med 10 rum finns kakelugn, kamin och det gamla köket bevarat vilket ger en härlig gammaldags atmosfär och charm. I rummen finner man olika varugrupper, bland annat porslin, köksartiklar/redskap, plåtburkar, beslag och krokar, korgar av alla slag, leksaker, textilier och gammaldags fotogenlampor med reservdelar. Ett av rummen är ett säsongsrum och sortimentet här förändras under året beroende på årstid.

Från februari  2018 är det vi, Linda och Bosse med familjer, som tagit över och driver Balders Hage Alingsås vidare. Vår ambition är att bevara den härliga miljön och samtidigt utveckla Balders Hage Alingsås till en butik med något för alla, kort och gott en diversehandel i trivsam, gammaldags anda.

Vi har bruks- och inredningsartiklar, presenter för alla åldrar och tillfällen som t ex bröllop, dop, student eller bemärkelsedagar.

Välkommen in till en anrik butik, i en mysig gammaldags lokal, fylld med inspiration!

 Hus med logga